Преслав Йорданов повежда атаката на Пирин

Преслав Йорданов повежда атаката на Пирин

Novsport

08-03-2018, 07:42

Пирин Благоевград приема днес един от преките си конкуренти в битката за оцеляване Дунав.

Треньорът на орлетата Милен Радуканов сподели, че е доволен от изявите и старанието но футболистите си, особено в последните два мача - с Верея (0:0) и Витоша Б (1:0).

Интересното е, че Пирин има само една загуба у дома от тимовете от втората осмица - в началото на сезона от Септември Сф.

"По показател на допуснати голове сме четвьрти-пети в класирането, което е успех, но за съжаление бележим малко. Така както отлично се защитаваме, така трябва и да вкарваме. Искам да похваля 17-годишния юноша Димитър Митев за двата прекрасни мача, които изигра. Дано и другите вземат пример", каза Радуканов, цитиран от „Тема спорт”.

Според него Дунав играе по-добър футбол под ръководството на Малин Орачев. След подновяването на шампионата драконите биха Витоша и Верея, но в последния кръг отстъпиха у дома на ЦСКА.

"Гледахме и мачовете до момента. Определено играят добре и ще ни бъде много трудно, но въпреки това целта ни е ясна - трите точки", категоричен бе треньорът.

Нападателят Преслав Йорданов е вече на линия за двубоя, след като от Казахстан бе изпратен международният трансферен сертификат.

Срещата Пирин – Дунав е пряко в ефира на Диема спорт и стартира в 15:00 часа. 

Източник: Novsport

Последни новини