Пускат билетите за Етър – Септември в събота

Пускат билетите за Етър – Септември в събота

Novsport

14-12-2018, 14:41

Билетите за мача Етър – Септември ще бъдат пуснати в продажба от събота, съобщи административният директор Страцимир Тинчев.

Касата пред Спортния диспансер ще работи утре от 10 до 16:30 ч, цените си остават 8 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери.

В неделя касата ще работи от 9 до 13 ч., когато отварят и останалите каси. Входовете на стадиона ще бъдат отворени за мача в 13:15 ч. От Етър отново напомниха, че паркингът пред стадион „Ивайло“ трябва да бъде освободен от автомобили в деня на мача и призоваха билетите да се купуват предварително. 

„Призоваваме феновете за поредната гореща подкрепа и в последния за годината мач на отбора. Надяваме се, че футболистите ще им се отблагодарят с добра игра и победа“, коментира Страцимир Тинчев.

Добрата новина от стадион „Ивайло“ е, че контузиите на халфа Аласана Мане и нападателя Ерик Почански отшумяха напълно и те водят пълноценни тренировки. Красимир Балъков ще разчита на тях със сигурност за последната среща, която „болярите“ се надяват да завършат победно.

Аут остава само капитанът Георги Сърмов, чиято травма от мача с „Ботев“ (Враца) го извади от строя. Сърмов със сигурност няма да е в групата за неделния последен мач. Леки проблеми има Даниел Младенов, но надеждите са той да бъде възстановен до мача.

Веднага след последния двубой футболистите ще бъдат пуснати в коледна и новогодишна почивка. Плановете са подготовката за пролетта да започне на 7 януари 2019 г., като първите два дни ще бъдат за медицински прегледи.

Източник: Novsport