ПЪРВО В NOVSPORT: Съставите за Лудогорец - Левски, Станислав Костов е резерва

ПЪРВО В NOVSPORT: Съставите за Лудогорец - Левски, Станислав Костов е резерва

Novsport

18-05-2019, 17:00

Лудогорец приема Левски в двубой от плейофите на Първа лига. Мачът на стадиона в Разград ще започне в 18:00 часа.

Шампионите направиха 0:0 като гости на ЦСКА в предишния кръг и са все по-близо до нова титла. Разградчани водят с три точки пред "червените".

Представянето на "зелените" обаче никак не впечатлява. Очевидно е, че импулсът в играта им след назначаването на треньора Стойчо Стоев се изпари и тимът се завърна към познатата форма от началото на 2019 година.

Специалистът няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков, който е наказан за един мач, а Вандерсон е с тежка травма и ще пропусне оставащите срещи на Лудогорец до края на сезона.

Левски пък победи Черно море с респектиращото 5:1 миналата седмица. "Сините" живнаха след назначението на треньора Георги Тодоров. 26-кратните шампиони се намират в серия от две поредни победи. 

Единственият отсъстващ за Левски ще бъде Хали Тиам. Дефанзивният халф е с контузия и не попадна в групата за гостуването в Разград, където "сините" ще трябва доста да се постараят, ако искат да изместят ЦСКА от второто място и да се измъкнат от баражите за класиране за Лига Европа. 

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо за вас.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

ЛУДОГОРЕЦ: 23. Пламен Илиев, 3. Антон Недялков, 4. Сисиньо, 12. Анисе, 21. Драгош Григоре, 28. Клаудиу Кешеру, 30. Козмин Моци, 44. Яцек Горалски, 77. Адриан Попа, 92. Джоди Лукоки, 96. Серкан Юсеин

ЛЕВСКИ: 13. Николай Михайлов, 2. Луи Нганиони, 7. Паулиньо, 8. Давиде Мариани, 20. Живко Миланов, 22. Нуно Рейш, 39. Деян Иванов, 70. Мартин Райнов, 77. Илия Юруков, 86. Валери Божинов, 99. Станислав Иванов

Източник: Novsport

Последни новини