Радуканов: Допуснахме елементарни грешки за пореден път

Радуканов:  Допуснахме елементарни грешки за пореден път

Novsport

07-05-2018, 22:13

Допуснахме елементарни грешки в защита за пореден път, но се защитаваме 11 души. Не може да виним само защитниците или само нападателите, обяви треньорът на Пирин Милен Радуканов след загубата с 1:2 от Етър в първи двубой от плейофа за оставане в Първа лига. 

“Имахме своите възможности. Знаем, че имаме проблем, когато загубим топката. Говорим какво трябва да правим в такива ситуации, но се получават грешки. Цялата седмица говорим, че трябва да имаме търпение, каквото и да се случва. Трябваше да вкараме гол и да не допускаме", каза още той.

"Поздравявам моите футболисти за пореден път. Каквото и да се случи, те са моите герои. Всеки мач дават всичко от себе си. Скромни възможности, но големи сърца. Имахме доста контузени. Не е нормално да имаш 13-14 картотекирани футболисти и петима юноши. Ще решим през седмицата как ще реагираме в реванша. Зависи и от футболистите, с които разполагаме. Радвам се, че момчетата дават максимума от себе си на позициите, на които играят. Ще направим всичко възможно да излезем победители в края на двубоя”, коментира Радуканов.

Източник: Novsport