Радуканов: Нямаме класа

Радуканов: Нямаме класа

Novsport

18-02-2018, 14:30

 Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов говори след поражението от Локомотив Пловдив с 0:1. Наставникът призна, че ограниченият бюджет е проблем за тима и тази пролет Пирин ще се бори да измъкне възможно най-много точки.

"Необяснимо е за мен защот през първото полувреме дадохме инициативата, дали от голям респект, дали защото е първи мач - конкретна грешка при гола. През второто полувреме тръгнахме да търсим гол, да обръщаме резултата. Продължава да ни е трудно, мисял, че не бяхме в най-добрата си светлина, ще е трудно, докато напаснем отбора, продължаваме да работим и да търсим резултати", каза Радуканов.

"Не знам защо дадохме такова голямо уважение, такъв рескепт на Локо. Липсваше агресия, липсва Антон Костадинов, когато го няма агресията е съвсем друга. Оттам дойде и големият проблем - оставихме ги да разиграват топката, не знам откъде дойде това притеснение, необяснимо е за мен."

"Пак ни е много трудно тази година. Новите влязоха добре, Гошо Георгиев перфектно се представи, няма какво да искаме от момчето. Нямаме възможност да взимаме други футболисти, ще работим с наличния потенциал. Ние си знаем възможностите, не може да очаквате чудеса от георизъм, тази пролет ще се опитваме да измъкваметочни, не можем да надиграваме, нямаме класа на този етап. Намалихме бюджета доста от миналата година, така че продължаваме", завърши Милен Радуканов. 

Източник: Novsport