Радуканов: Тежко се говори, това е късметът на големите отбори

Радуканов: Тежко се говори, това е късметът на големите отбори

Novsport

11-03-2018, 17:21

Старши-треньорът на Пирин Милен Радуканов беше видимо разстроен след инфарктната загуба на неговия отбор срещу ЦСКА с 2:1, след като "армейците" отбелязаха победния гол в последната минута на продължението. 

"Трудно е да се говори след този мач. Радвам се, че се надигравахме и мисля, че стояхме равностойно и на моменти дори бяхме по-добри. Това просто е късметът на големия отбор, който побеждава в последните минути. Радвам се, че моят отбор игра добре, въпреки че загуби. Видяхте, че бяхме разучили перфектно ЦСКА. Поздравявам футболистите за себераздаването, като през второто полувреме някои от тях бяха в много тежка ситуация."

"Радвам се за футболистите, че успяха да надиграят ЦСКА, но загубата много ще натежи, защото се притеснявам да не идем в другата крайност. Един скромен Пирин със скромни финанси се надиграва с всички големи отбори в България. Не трябва да мотивираме играчите, защото те са на работа и трябва да се мотивират сами. Всеки е различен характер, някой влиза по-трудно в мачовете, други - по-лесно."

"Сега ще е трудно да мотивирам футболистите за следващите мачове, сигурен съм, че те имат своите качества и могат да постигнат целите си.", завърши Радуканов. 

Източник: Novsport

Последни новини