Радуканов: Ще играем срещу ЦСКА за удоволствие

Радуканов: Ще играем срещу ЦСКА за удоволствие

Novsport

08-03-2018, 17:25

Следващият мач е за удоволствие, срещу лидерите винаги се играе с кеф. Ще се опитаме да им се противопоставим. Разбира се, ще ни попречат контузиите и умората. Ще се надяваме на добър резултат", обави треньорът на Пирин Милен Радуканов след успеха с 1:0 срещу Дунав. 

"Поздравявам всички дами в България и най-вече тези, които са свързани с Пирин. Тази победа е за тях. Поздравявам и дамите в моето семейство. Всеки мач влизаме трудно, не знам защо. Обяснявам им на футболистите, че няма да се свърши светът, но не става. Напрежението им идва в повече, от недостига на точки вероятно. Второто полувреме създадохме доста положения, можехме да вкараме и още", добави той.

"Поздравявам Ради Кирилов за гола, този гол е много важен за него - натрупа му се негативна енергия, всички очакваха да вкара този гол и той го вкара. Ради има бъдеще - в националния отбор и в чужбина, сигурен съм в това. Противникът играе толкова, колкото му позволяваш. Не знам дали ще мога да използвам Антон Костадинов и Георги Георгиев срещу ЦСКА. Това е лошо, защото нямаме дълга скамейка", завърши Радуканов.

Източник: Novsport