Радуконов: Не са ме търсили от ЦСКА, явно имат по-добри варианти

Радуконов: Не са ме търсили от ЦСКА, явно имат по-добри варианти

Novsport

04-06-2019, 21:40

Новият треньор на Септември (София) Милен Радуканов заяви, че не е търсен от ЦСКА. По-рано през деня от "Армията" обявиха, че стартират подготовка със същия треньорски екип, който водеше тима в заключителния етап от миналото първенството – Добромир Митов остава начело, а негови консултатнти ще бъдат Люпко Петрович и почетния президент Димитър Пенев.

"Темата "ЦСКА" винаги е свързана с мен. През последната година не съм имал предложения от ЦСКА. Знам от по-опитните треньори, че на ЦСКА и на водещите отбори в България не се отказва, но не съм получил такова предложение", каза бившият защитник.

„Два пъти ме поканиха в ЦСКА. Първия път поех отбора на 13-о място и завършихме трети, като спечелихме Купа и Суперкупа. Втория път пак ме поканиха на пожар, аз се отзовах. На добрите отбори не се отказва, но не съм получавал подобно предложение. Явно имат по-добри варианти, както и различни виждания. Досега не сме се срещали”, каза още Радуканов.

Наставникът също така разкри част от плановете си за новия сезон 2019/2020 със Септември.

„Има дългосрочна политика върху това, което ще се случва. Нищо не е на всяка цена – така, както е било и досега. Основен приоритет е развитието на младите футболисти. Имаме пет човека в юношеските гарнитури на националния отбор. Мисля, че ще имаме една добра база за развитие, чрез която заедно да постигаме резултати и занапред”, добави Радуканов.

Източник: Novsport