РАЗКРИТИЕ: Игор Тудор бил вариант за ЦСКА

РАЗКРИТИЕ: Игор Тудор бил вариант за ЦСКА

Novsport

04-06-2019, 17:39

Игор Тудор е бил вариант за треньор на ЦСКА. Това става ясно от изказване на спортния директор на "червените" Кристиано Джарета пред изданието "Месаджеро Венето". 

Той беше помолен да каже няколко думи по адрес на наставника на Удинезе. В отговор Джарета сподели, че би искал да доведе Тудор на стадион "Българска армия", но клубът от Удине не смята да се разделя с хърватската легенда.

"Тудор ми хареса. Той е мъж, който не бяга от отговорност, прям е, не се крие. Ако от Удинезе не бяха потвърдили доверието си към него, щях да го заведа в България. Следях Серия "А" отвън и страдах за Удинезе, защото връзката ми с клуба е все още силна. Не е имало друг такъв сезон за отбора през последните 20 години. Беше много трудно", заяви бишият шеф в итлаинския клуб. 

Игор Тудор беше треньор на Димитър Бербатов в гръцкия ПАОК. По-късно Митко разкри, че с хърватина са имали проблеми помежду си.

Бившият защитник има две шампионски титли с Ювентус. Бронзовият медалист от световното във Франция пред 1998 година беше съотборник с Валери Божинов в сезона на Старата госпожа в Серия "Б". През март 41-годишният специалист пое Удинезе за втори път.

Източник: Novsport

Последни новини