Ренан ще пази и на „Герена"

Ренан ще пази и на „Герена

Novsport

08-04-2019, 11:50

Вратарят на Лудогорец Ренан почти сигурно ще застане под рамката и в двубоя с Левски тази неделя, 14 април, от 19:00 часа на "Герена".

Бразилецът изнесе много силен мач срещу ЦСКА за първенство, като направи две ключови спасявания през първата част, а имаше важна намеса и при единствената по-опасна атака на съперника след почивката. След двубоя Ренан призна, че е говорил с треньора Стойчо Стоев и го е уверил, че иска да помогне на отбора, въпреки че още не е подписал нов договор с клуба.

Титулярят Пламен Илиев вероятно ще поднови тренировки през тази седмица, но той все още не се намира в оптимална кондиция. Стражът претърпя операция, а след преминат късен фитнес тест остана извън групата за мача с ЦСКА в събота. Илиев има шансове да попадне в групата за двубоя на "Герена".

На разположение на Стоев за неделя ще е нападателят Якуб Швиерчок. Той започва пълноценни тренировки. Така Кешеру ще има алтернатива за върха на атаката. Лудогорец игра без резервен централен нападател в двубоите с Берое и двата с ЦСКА.

На линия след наказания пък са Сисиньо и Горалски. Бразилецът ще се върне в ролята си на десен бек. Полският халф също се очаква да стартира на "Герена". Освен че беше наказан, Горалски получи и нараняване в носа, след като се сблъска със съдията Николай Йорданов в мача с ЦСКА за купата.

В групата ще се завърне и Манолев. Той изнесе доста слаб мач срещу армейците миналата сряда и остана извън 18-те за шампионатния дуел. Треньорът Стоев заяви, че това е било негово решение - за да съхрани психически Манолев.

Източник: Novsport

Последни новини