Решават за нов договор на Тиаго през зимата

Решават за нов договор на Тиаго през зимата

Novsport

03-11-2018, 09:57

Ръководството на ЦСКА ще реши дали да удължи договора на Тиаго след края на есенния дял. Контрактът на португалеца изтича през лятото на 2019 г.

По-рано този сезон двете страни имаха предварителни разговори, но не се стигна до споразумение. Тиаго се представя по-слабо през настоящия шампионат, като има само 3 гола и 1 асистенция в 13 мача в елита.

По същото време миналата година португалецът беше реализирал 7 попадения и имаше 6 асистенции. Трябва да се отчете, че при Ел Маестро той е използван и като външен халф - както отляво, така и отдясно.

През зимата ЦСКА ще реши дали да предложи нов договор и на вратаря Черниаускас. Неговият контракт също изтича през лятото на 2019 г.

След края на есенния дял армейците ще привлекат двама или трима нови, като сред тях може да е звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. За плеймейкъра имаше преговори и през лятото, но тогава той отказа на червените.

Армейците ще се разделят с поне двама или трима футболисти след края на есенния дял. Възможно е част от по-младите състезатели да бъдат преотстъпени. Етър проявява интерес към привличането за постоянно на бранителя Гълъбов и халфа Колев, като двамата са преотстъпени на "Ивайло" до края на тази година.

Източник: Novsport

Последни новини