Росен Кирилов: Равенството е оправдано, Бадема има какво да даде на Витоша

Росен Кирилов: Равенството е оправдано, Бадема има какво да даде на Витоша

Novsport

25-02-2019, 19:37

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не беше напълно доволен от днешното равенство на "тигрите" със Септември (0:0), но въпреки това точката е важна и за двата отбора. Своя дебют за бистричани записа Емил Гъргоров, а наставникът е категоричен, че Бадема все още има какво да даде на българския футбол.

"Не мога да кажа, че съм доволен, защото не победихме, а мисля че можехме да го направим. С оглед на показаното обаче, равенството е оправдано. Септември играе много силно през този сезон, показва различно лице и беше важно да спечелим този мач. Този резултат обаче също не е лош, така спъваме и тях.

Емил Гъргоров е приятел на нашия клуб отдавна. Беше решил да се откаже, но го убедихме да дойде при нас и да ни помогне до края на сезона. Не е играл от няколко месеца, но видяхте, че изигра 25 минути и се представи добре. Той има какво още да даде на футбола ни, както и Мартин Камбуров и Борис Галчев. За тях годините са просто число. Класата си я имат", сподели наставникът пред "Диема спорт".

Източник: Novsport

Последни новини