Росен Кирилов: Ранният гол ни стъписа

Росен Кирилов: Ранният гол ни стъписа

Novsport

21-09-2018, 23:06

За съжаление допуснахме гол още във втората минута от статично положение. Момчетата се стъписаха, заяви треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов след поражението с 1:4 от Левски. 

"Левски, в интерес на истината, днес игра много силно. Ранният гол ги освободи, имат добри играчи и те играха без напрежение. Нямаше как да им се противопоставим”, коментира още той.

„Преломният момент беше, когато при 0:1 се юрнахме напред да пресираме Левски. Това беше грешка. За съжаление, момчетата не ме послушаха и Левски ни вкара голове на контраатака. Казах им го на полувремето. Беше детинско да се отворим по този начин. Вкараха ни и трети, и четвърти гол, а и дузпа изпуснаха”, добави бившият национал.

„Не можахме да създадем ситуациите. Имахме един удар на Лазаров от първото полувреме и голът на Долапчиев. За съжаление нашите момчета, когато излязат срещу голям отбор и получат първи гол, се стъписват. Те могат много повече”, продължи Росен.

„Левски ни пресираше много. Те излязоха мотивирани след загубата от Локо Пловдив. Показаха много високо ниво. Трудно можеше да им се противопоставим”, каза той.

„Контузиите? Не трябва да се оправдаваме с това. Имаме достатъчно футболисти. Да, важни играчи са контузени, но заместниците им трябва да се представят достойно. Мисля, че в другите мачове ще изглеждаме по коренно различен начин”, обеща Кирилов.

Източник: Novsport

Последни новини