Росен Кирилов: Трудно можем да си правим изводи от такъв мач

Росен Кирилов: Трудно можем да си правим изводи от такъв мач

Novsport

25-04-2019, 20:14

 Наставникът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов бе доволен от победата на тима му с 2:0 над Верея. Специалистът отчете факта, че тимът му е можел да спечели с доста по-сериозен резултат, като вратарят на съперника се е представил на ниво. 

"Доволен съм от представянето ни. Отбелязахме два гола и създадохме още куп положения. Спокойно можеше да бъде 4 или 5:0. Трудно се играе срещу съперник, който само се брани, но ние стигнахме до доста ситуации и можеше да спечелим със значително по-голяма разлика, но за съжаление направихме и много пропуски.

Верея има добър вратар. Кацарев днес беше над всички и успя да спаси много положения. Момчетата се стараха. Разчитах на футболисти, които по-малко през сезона са вземали участие. Играха със сърце, със самочувствие. Искаха да победят и го направиха. Трудно е да се правят генерални изводи срещу такъв отбор като Верея. Все пак малко бавно ни вървеше топката, искам повече скорост при подаванията. Нямам предпочитания за съперника за баражите за оставане", обясни Кирилов.

Източник: Novsport

Последни новини