Рубен Пинто: Във футбола не винаги печели по-добрият

Рубен Пинто: Във футбола не винаги печели по-добрият

Novsport

11-05-2019, 23:22

"Има такива мачове - тичахме повече от тях, борихме се повече от тях, но във футбола не винаги по-добрият побеждава.“

Това каза Рубен Пинто, след като ЦСКА направи нулево домакинско реми с Лудогорец и почти загуби шансовете си да спре съперника по пътя му към осма поредна титла в българския футбол.

„За мен двата отбора са на едно ниво. Понякога те са по-силни, този сезон ние сме малко по-добри, но като цяло сме на едно ниво", заяви португалецът, чийто тим трябва да спечели оставащите си три мача, а Лудогорец да не спечели в два от случаите, за да се размине с титлата.

"Ще видим какво ще се случи в последните три мача. Според мен, всичко е възможно. Гледахте Шампионската лига, всичко е възможно и ние вярваме, докато имаме шансове. Докато можем да се борим за титлата, ще го правим", сподели още Пинто и коментира влиянието на новия треньорски щаб, както и напускането на Любослав Пенев.

"Всички сме заедно, продължаваме да работим, много сме силни психически, треньорите помагат. Трябва да бием до края, видяхте какво може да се случи в мачовете. Не знаехме, че той ще си тръгне - Любо Пенев, но това е футболът и не знаем какво ще се случи във всеки един момент и трябва да сме подготвени за всичко", допълни халфът. 

Източник: Novsport

Последни новини