Сакалиев нападна Каранга: Фернандо прекали

Сакалиев нападна Каранга: Фернандо прекали

Novsport

21-03-2018, 22:38

 Един от най-големите любимци на публиката на ЦСКА от близкото минало Стойко Сакалиев остро разкритикува настоящата звезда на "червените" Фернандо Каранга за поведението му след успеха на тима с 1:0 над Левски в срещата от 26-ия кръг на Първа лига. Според бившия нападател бразилецът е прекалил с провокациите към "сините" фенове, визирайки момента, в който Каранга позира с надуваем член, „облечен” с шалче на Левски. Както е известно, заради тези си действия той отнесе наказание от 1 мач.

„Всеки един футболист има право да изразява своята радост по един или друг начин. Това с ръката съм по-склонен да го приема, но след мача с Левски това не е ок. Един професионалист винаги трябва да има уважение към съперника. Аз също съм дразнил феновете в Сектор Б, но това за мен е прекаляване. Един футболист трябва да показва същността си на терена, а не по този начин", каза Сакалиев пред „Домът на футбола”.

„Можеше да му обяснят за какво става въпрос, да го глобят по вътрешния правилник. Сега се дават ненужни пари за една такава простотия. Той си е виновен. Един разумен човек не би постъпил така. Не е помислил правилно. Ръководството трябва да има сериозен разговор с него и с другите", добави бившият играч на ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини