Сашо Ангелов: Не е сигурно, че ще се преборим за Лига Европа

Сашо Ангелов: Не е сигурно, че ще се преборим за Лига Европа

Novsport

01-04-2019, 22:25

Старши-треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше доволен от победата с 3:0 над Витоша Бистрица в първия плейофен кръг от група А във втората осмица на Първа лига. Наставникът на врачани показа явно колко важен беше този резултат, защото увеличи дистанцията между двата тима, които водят спор за второто място.

„Добър мач, добър резултат. Отдръпваме се от тях с 9 точки. Разстоянието е много добро. Чака ни другият мач, но нека сме наясно – Лига Европа не, че няма да я атакуваме, но не е сигурно, че ще се преборим”, каза Ангелов.

„При условие, че на Витоша им трябваше този мач, за да скъсят дистанцията, те излязоха доста офанзивно. Това беше единственият мач, който можеше да върне интригата в групата. Да, имаше малко нервност при нас, но ето, че победихме.”

„Отборите, които съм водил, винаги са били агресивни. Не че не играем в защита, просто обичам офанзивния футбол.” „Етър наистина играе хубав футбол, но нашият тим ще продължава да израства. Не ни отписвайте. Докато и математически вече не можем да се смъкнем до 3-о място, няма да спрем.”

„Ние сме здраво стъпили на земята, 100 процента не сме на върха на крилете. Много труд хвърлиха момчетата, много работа. Дано продължим така за в бъдеще. Няма невъзнаграден труд”, завърши Сашо Ангелов. В следващия втори плейофен кръг Ботев Враца гостува срещу лидера в групата Етър Велико Търново.

Източник: Novsport

Последни новини