Сашо Ангелов се надява да прекъсне негативна тенденция

Сашо Ангелов се надява да прекъсне негативна тенденция

Novsport

16-02-2019, 08:41

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов се надява да е пречупил отбора, който обикновено играе по-слабо през втория дял от шампионата.

Той ще провери това още днес в мача с Витоша на стадион „Христо Ботев".

Ботев (Bp) привлече седем нови попълнения по време на зимната пауза. Очаква се обаче само две от тях да бъдат сред титулярите днес срещу Витоша. Това са защитникът Тревор Елхи и крилото Антон Огнянов. Останалите - Юго Коантар, Кавдански, Едгар Тур, Мечев и Мирослав Будинов, ще бъдат извън стартовата единайсеторка.

Главният мениджър на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов пък е оптимист за гостуването във Враца. Той смята, че отборът е направил отлична подготовка в Анталия и е в добро състояние преди първия официален мач за годината. 

„За първи път се готвихме в Анталия. Смятам, че подготовката беше прекрасна и отборът е в добро състояние. Щастлив съм от това, което виждам.

Ботев е сериозен противник. Но въпреки това отиваме във Враца за победа - това ни е целта, не равенството.

Аз съм фен на статистиката и според нея най-полезният играч им беше Валери Божинов. Но пък те смениха топиграч като Божинов с топиграч като Мирослав Будинов. Така че нещата много не се променят като трудност за нас", заяви треньорът на Витоша.

Източник: Novsport

Последни новини