Сектор Г с гневна декларация преди дербито

Сектор Г с гневна декларация преди дербито

Novsport

19-08-2018, 13:29

 Феновете на ЦСКА излязоха с поредната с гневна декларация. По-късно днес "червените" гостуват на Лудогорец, а при победа ще дръпнат с 8 точки пред "орлите" в битката за титлата през този сезон. 

Публикуваме написаното от Фен клуб "Сектор Г" без редакторска намеса: 

Армейци,

През изминалите месеци запазихме мълчание и не отвръщахме на нито една манипулация или медийна атака по наш или по адрес на клуба. Като цяло имаме доста по-важни неща за вършене от това да контрираме словесно всеки опит да бъде очернено нашето име. Но някои неща през последната седмица прекрачиха всякакви граници и потъпкаха каквато и да е журналистическа етика.

Ще се върнем първо на прякото предаване на Националната ни телевизия на реванша в Дания. Не искаме да влизаме в дейтали относно коментаторът и неговите сигурни сме случайни "бисери", все пак момчето се оказва член на хомогрупичка, подкрепяща малкото братче на "Лудогорец", обикалящо селските ниви за забавлението на един плешив млад меринджей, един рижав джендър и подскачащите около тях шепа изгладнели за 20 лв. ибрикчии.

На мнение сме, че за в бъдеще, ако иска да има отново предавания "на живо" от нашия дом, БНТ 1 трябва да повиши малко стандартите си на работа. Разбираме, че в журналистическата гилдия в момента човешкият материал е доста кофти и реален избор няма, щом коментирането на мачове е поверявано на такива ментално дефектирали индивиди, но това не бива да служи за оправдание. В противен случай следващия път "гостите от София" може да не се задоволят само с устната забележка, а Фродо да не успее да напусне Графството. Разбираш прекрасно, нали, Витомире?

Стигаме и до бисерът във фекалната журналистическа корона, писан от лицето Явор Евтимов от вестник Сега, който съвсем случайно списва още за нашите добри приятелки от Sportal.bg. Не можем да кажем, че сме изненадани, все пак ла*но при ла*но отива. Въпросният пасквил обаче троши гнусомера, а от него освен миризма на евтина журналистика, се носи и тежка воня на гел и дрънкащи в джобчето делиормански копейки. Все пак е добре позната практика такива материали да се появяват в общественото пространство точно преди някой важен наш мач.

Неуважаемата и евтина компаньонка Евтимов озаглавява творението си "ЦСКА - София е еманация на съвременна България". Не, Яворе, ти и твоите колеги сте еманация на съвременната мафия, убила свободната и безпристрастна журналистика у нас. За жълти стотинки ти и твоите сестри по перо или микрофон продавате душите си на силните на деня, очерняйки отново по тяхна заповед всеки неудобен, стоящ на пътя им. Смешно и жалко е да се говори за "медиен комфорт" по адрес на най-демонизирания в последните години отбор във всички медии. Пинокио гледа ли те в огледалото всяка сутрин? А вечер наднича ли някой друг, докато те "подпира" отзад?

Такива неща като "платени глашатаи в сектора" и "500 човека" на мач на онова нещо от Обеля ще подминем с усмивка. Препоръчваме моментално лечение, тъй като подобен вид шизофрения може лесно да прерасне в нещо много по-опасно. Редно е да подходим със снизхождение и разбиране към менталната инвалидност, но ако обаче проявите й зачестят, ще бъдем принудени и да я лекуваме по един или друг начин като добри и услужливи самаряни.

Разберете, подлоги, влакът тръгна. Набира скорост и спирането му става все по-трудно. Дори стрелочникът да е поредната ку*ва на Киро, а името й да е Николай Йорданов.

Време е да си платите за всичката мърсотия и грехове, които натрупахте към българския футбол и рано или късно червеното възмездие ще ви застигне. Всекиму своето!

ВСИЧКИ В РАЗГРАД!

Източник: Novsport

Последни новини