Секулич: Надявам се да изненадаме Лудогорец

Секулич: Надявам се да изненадаме Лудогорец

Novsport

25-06-2018, 13:59

Словашкият национал Борис Секулич, който е най-новото попълнение в ЦСКА, даде първото си интервю за CSKA.BG.

Той сподели, че се чувства добре след първите си дни в тима и е готов да тренира усилено, за да се пребори за титулярно място.

„Чувствам се много добре в ЦСКА. Направих вече няколко тренировки. Заниманията са много тежки, но това е нормално за тази фаза на сезона”, заяви Секулич.

Защитникът разкри, че е гледал много клипове, за да научи повече за ЦСКА и феновете, а освен това българският национал Васил Божиков, с който бяха съотборници в Слован (Братислава), му е казал много хубави думи за тима ни.

Секулич е запознат със съперниците на ЦСКА. 

„Знам за някои отбори от българското първенство. Преди години със Слован (Братислава) съм играл срещу Локомотив (Пловдив). Знам, че вечния съперник на ЦСКА е Левски и, че в последните години в шампионата доминира Лудогорец”, допълни футболистът.

Относно това как е подписал с ЦСКА, Борис разкри, че всичко е станало много бързо.

„Получих оферта преди 2 седмици, но исках да видя какво ще стане в Слован. Те не ми предложиха нов договор, а стария изтече. Тогава реших да дойда тук. Пристигнах в сряда и в четвъртък подписах. Мисля, че в отбора има много добри играчи. Екипът е по-добър от този в Слован, така че всичко е супер”, обясни играчът.

26-годишният футболист е щастлив, че ще работи заедно с Нестор Ел Маестро, защото той е добър треньор и през изминалия сезон е изненадал всички в Словакия, след като е направил Спартак Търнава шампион. 

„Той се доказа като добър треньор и въпреки че бяхме противници до сега, съм доволен, че ще работя с него”, заяви Секулич.

Относно целите си за сезона, играчът разкри:

„Първо смятам да се преборя за титулярно място в тима. Както казах, Лудогорец доминира в последните години в България, но се надявам треньорът да направи изненада и в България, както в Словакия и заедно да променим това".

Борис Секулич обеща на феновете, че ще бори с всички сили и ще играе със сърце за ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини