Сензациите в пресата: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов бек

Сензациите в пресата: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов бек

Novsport

26-08-2018, 09:09

Сензациите в пресата днес, неделя, 26.08.2018 година:

„Меридиан мач“: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов ляв бек

Контузията на бразилеца Жеферсон създаде възможност ЦСКА да привлече още един ляв защитник, което от „Армията“ не крия. Различни мениджъри буквално са затрупали факторите в клуба с предложения и треньорът Нестор Ел Маестро има дълъг списък с играчи, от които да избира. Трансферният прозорец в България затваря на 6 септември, но свободни агенти могат да идват по всяко време. Идеята на треньорският щаб е ако се взима нов футболист, който да се конкурира с младия Ангел Лясков, той да е привлечен преди задаващата се пауза за мачовете на националните отбори. Така той ще има нужното време да се аклиматизира и да се появи в игра за решиелните двубои в началото на есента.

„Тема спорт“: Лудогорец пази №9 за Брандао, Махлангу ще играе с 95

Ръководството на Лудогорец е запазило фланелката с №9 за чакания бразилския нападател Брандао. В родината му обявиха трансфера за сигурен, но засега от Разград не бързат да съобщават нещата като финализирани. Според запознати в момента се уточнявали дребни детайли по личните условия на играча. Лудогорец ще плати на клуба му Атлетико Гоянензе 1,5 милиона евро. За последно с №9 при орлите игра словенският нападател Роман Безяк. Източник до играча обаче споделя, че Брандао имал и още едно предложение от Европа, което може да обърка нещата, тъй като е дошло в последния момент. Развитие се очаква от понеделник. Представеният вече като нов играч от Лудогорец южноафрикански халф Меи Махлангу пък ще играе с №95 при орлите. Вчера той пристигна в София и се присъедини към лагера на тима преди визитата на Славия. Махлангу проведе първа тренировка.

„Меридиан мач“: Гласят Стойчо Стоев за заместник на Бала

Етър вече мисли за бъдещето си, ако треньорът и главен мениджър на клуба Красимир Балъков реши да си тръгне. Припомняме, че той може да стане директор в португалския гранд Спортинг Лисабон. Това е накарало шефовете във Велико Търново да потърсят бившия треньор на Левски и Лудогорец Стойчо Стоев. Последният е без работа повече от две години, след като беше освободен от „Герена“. Оттогава той е отказал няколко оферти, но според запознати сега е готов да се върне в треньорската професия именно начело на Етър. Уточняваме, че Стойчо Стоев е резервен вариант, ако Красимир Балъков реши да си тръгне от „Ивайло“ сам. Иначе постът на легендарния халф не е застрашен.

„Тема спорт“: Георги Илиев става помощник на Илиан

36-годишният Георги Илиев ще играе все по-малко за Черно море през сезона. При победата над Локо Пд на "Лаута" той се появи на терена в 70-ата минута вместо Дани Кики. В момента халфът не води пълноценна подготовка със своите съотборници, тъй като кара треньорски курсове. За мача с Локомотив той дойде направо в Пловдив. Постепенно Георги Илиев ще бъде интегриран към щаба на Илиан Илиев и ще стане негов помощник. Такива са плановете на ръководството на моряците.

„Меридиан мач“: Викат Иван Горанов в националния

Защитникът на Левски Иван Горанов ще получи повиквателна за националния отбор за предстоящите срещи с Норвегия и Словения. Левият бек, който все още няма мач с националната фланелка, ще попадне сред избраниците на Петър Хубчев от родното първенство, след като селекционерът вече обяви списък от 8 футболисти, играещи зад граница. 

Източник: Novsport

Последни новини