Сензациите в пресата: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру

Сензациите в пресата: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру

Novsport

30-09-2018, 09:12

Най-интересните теми от българския печат днес, 30 септември:

„Меридиан мач”: Кикбосьор се закани да пребие Кешеру 

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру има сериозен проблем, обявиха медиите в Румъния. Звездата на комшиите в кикбокса Каталин Морешану се закани да му хвърли здрав бой. Причината за това е яловата игра, която Кешеру показа при равенството на националния отбор с Черна гора. Боецът, който записа 15 поредни победи в SUPERKOMBAT Fighting Championship обяви, че е загубил сериозна сума заради Кешеру. Той заложил парите, че Румъния ще бие с гол на звездата на Лудогорец. Това обаче не се случи, а срещата завърши 0:0. 

„Много съм му ядосан. Ще отида и ще го намеря в съблекалнята", обяви Морешану, цитиран от sport.ro. Кикбосьорът обаче е уверен, че румънските национали ще бият в следващата среща, която е със Сърбия. „Тези са ни абонати. Вижте само какви резултати имаме с тях", заяви здравенякът.

„Тема спорт”: Обертан ще е на линия за мача със Славия

В края на двубоя с ЦСКА Габриел Обертан изправи косите на треньорския щаб и феновете на Левски. Той падна към страничната линия и се нуждаеше от лекарска помощ. Французинът бе заменен и напусна терена накуцвайки. След края на двубоя обаче Габриел успокои всички, че състоянието му не е сериозно. "Беше масивен крамп, това не е разтежение", каза той.

Обертан ще бъде на линия за следващия двубой на сините. На 7 октомври те приемат на „Герена" Славия. Двубоят е от 19:15 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. След сблъсъка с белите предстои пауза в първенството заради участието на националния отбор в турнира Лига на нациите.

„Тема спорт”: Септември не търси друг наставник

Президентът на Септември Румен Чандьров говори пред "Тема спорт" във връзка с треньорската смяна в клуба. "Разделяме се с Ники Митов, поне засега Христо Арангелов ще води отбора. Няма смисъл на този етап да назначаваме външен човек. Който и да дойде, ще каже: "Ама то такова е състоянието, този е играч, онзи не е играч". Не ми трябва такова нещо. Засега не планирам да търся друг треньор. Срещу ЦСКА със сигурност ще води Арангелов. Варианти има много, но вече казах каква е реалността", заяви Чандъров.

"За седемте загуби трябва да питате треньорите. Спортно-техническата част трябва да даде обяснение. Аз си имам някакво, нужно беше явно да се вземат някакви мерки, за да се излезе от ситуацията. Нямам притеснение за оставането на отбора в елита. В даден момент ще се вдигнем. Имаме добър отбор. Спадове се случват. Може би при нас стана малко по-дълбоко, но ще излезем от тази ситуация, като бием няколко пъти. Просто така се стекоха обстоятелствата. В някои мачове сме играли слабо, в други бяхме добре, но не ни покри. Като се насъберат толкова неща, не мога да сменя всички играчи. Треньорът прецени, че има нужда от някаква промяна. Никой не е казал, че Митов е слаб треньор, напротив - много е добър. Но обстоятелствата се натрупаха и това натежава психологически и те затормозява", допълни Чандьров.

Източник: Novsport

Последни новини