Сензациите в пресата: Левски и Берое играят на парно

Сензациите в пресата: Левски и Берое играят на парно

Novsport

03-03-2018, 09:10

"Тема спорт": Отборите играят на парно

След като заради падналите снегове почти цяла седмица футболистите на Левски се готвиха на изкуствен терен, вчера те проведоха занимание на официалното игрище. То бе закрито за медии и фенове, а треньорът Делио Роси изпробва последни тактически замисли за сблъсъка с Берое.

Сините уверяват, че игрището ще е в отлично състояние. За целта през седмицата работеше и парното на терена.

От Левски обаче взеха решение да не допускат привърженици в сектор В. Така публика ще има на централната трибуна и в сектор Б. Агитката на Берое ще бъде настанена в клетката за гости в сектор Г.

"Меридиан мач": Цял ден ринат сняг от Сектор "Б"

Доста тежък ден имаха вчера работниците на „Георги Аспарухов". Те трябваше да почистят перфектно секторите А и Б, където ще се настанят привържениците на Левски за мача с Берое. Както е известно във В ще влизат само журналисти, а притежателите на абонаментни карти за там ще се пренасочват към централната трибуна. До този момент обаче силите на столичани бяха насочени към чистете на терените и едва вчера се развъртяха лопатите в секторите. Най-тежко бе положението в Б, където се окачват да има по-сериозно присъствие, след като се провали събора на феновете на Левски от цялата страна, планиран за Велико Търново.

"Меридиан мач": Агитката под Аязмото бойкотира мача

Ултрасите на Берое няма да пътуват днес до София, за да подкрепят любимците си в гостуването на Левски. Те са категорично против да има мачове навръх 3 март. Националният фенклуб, както и две от фракциите Zara Boys и Green Vandals излязоха с декларация по проблема.

„3 март е дата, в която трябва да се почетат всички загинали за свободата на България. Това не е ден за футбол и клубни пристрастия. Нека не забравяме, че преди всичко сме българи, а след това симпатизанти на футболни клубове. В Стара Загора за поредна година се организира факелно шествие в памет на всички дали живота си за свободата на България. НФК, както и всички организирани групи ще вземат участие в шествието, като приканват и всички други футболни фенове, граждани и гости на Стара Загора да го направят. Организираните фенове на Берое няма да посещават футболния двубой с Левски (София) ! С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦАТА!", гласи декларацията.

Източник: Novsport

Последни новини