Сензациите в пресата: Мащабна акция в Левски за каре играчи

Сензациите в пресата: Мащабна акция в Левски за каре играчи

Novsport

21-09-2018, 09:03

Най-интересните теми от пресата у нас днес, 21 септември:

„Меридиан мач”: Мащабна акция в Левски, за да задържат каре играчи

Привърженици на Левски, както и футболисти на тима, са мобилизирани, за да помогнат на шефовете да задържат каре играчи, чиито договори изтичат. Както е известно, през лятото от „Герена" като свободни агенти могат да си тръгнат Габриел Обертан, Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. От ръководството на сините вече опипаха почвата с тях, но нито един от въпросните футболисти все още не дал категорична дума, че бъдещето му ще продължи да бъде свързано с тима.

Според запознати най-сериозна е атаката към Габриел Обертан. Фенове на Левски под път и над път го спират, за да го молят да остане. Техничарят дори не може да си вземе дъх и в любимите си заведения. Съотборниците му също постоянно го подпитват за решението, което му предстои да вземе. На този етап обаче Габриел е съсредоточен върху представянето си в мачовете. Той дори не дава ухо и на слуховете, които го свързват с един или друг отбор. Както е известно, от Касъмпаша обявиха, че пращат човек, които да следи изявите му в дербито с ЦСКА, което идва след домакинството на Витоша. Французинът е в полезрението на клубовете от югоизточната ни съседка още от зимата.

“Тема спорт”: Гаджев не се разбра с Ботев Вр

Халфът Владимир Гаджев няма да подсили Ботев (Враца). Очакваше се бившият капитан на Левски да премине при новака по подобие на Валери Божинов. Самият нападател разкри през миналата седмица, че е навивал Гаджев, като той е разговарял със старши треньора Сашо Ангелов и оставало да се договори с ръководството. Явно обаче това не се е случило.

“За момента няма развитие с Гаджев. Така че това е отборът, с който разполагаме. Засега няма да идва при нас”, коментира кметът на Враца Калин Каменов. Очакваше се играчът да отговори след мача с ЦСКА. Интересното е, че полузащитникът бе желан и от Царско село и Арда, но и те не са успели да задоволят финансовите му претенции. Така бившият национал продължава да е без отбор. За последно той бе част от кипърския Анортозис.

„Тема спорт”: Пиргов с шанс да излезе срещу Лудогорец

Защитникът на Ботев Пловдив Димитър Пиргов вече е напълно готов за игра. Централният бранител лекуваше контузия, която му попречи да бъде на терена от началото на сезона - той все още не е играл в официален мач. Пиргов бе в групата за гостуването на Славия - 0:0. Той бе на терена и в проверката срещу третодивизионния Марица Пловдив онзи ден, която канарчетата спечелиха с 3:0. Бившият футболист на Левски може да се появи и в неделното домакинство на шампиона Лудогорец. В отсъствието на опитния бранител от началото на сезона треньорът Николай Киров налага Кристиан Димитров. Той се справя отлично със задачите си. Младокът си партнира с Костадин Ничев, който дойде в Ботев от благоевградския Пирин.

Източник: Novsport

Последни новини