Сензациите в пресата: На „Герена” готвят ад за Тодор Неделев

Сензациите в пресата: На „Герена” готвят ад за Тодор Неделев

Novsport

17-02-2018, 08:45

Най-интересните теми в българския печат за днес, 17 февруари: 

„Тема спорт”: Нойберт кара курс в академията на Барса

Кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт наскоро е започнал курс в академията на Барселона. Обучението на немския специалист е посветено основно на начина на хранене на футболистите.

"Наскоро започнах да се обучавам по този курс, който е стартирал в академията на Барселона. Избрах този клуб заради Лео Меси. Ако си спомняте, преди известно време той на няколко пъти повръщаше на терена. В Барселона полудяха и започнаха да хвърлят огромни усилия, за да разберат какъв е проблемът с Меси. Направиха страшно много изследвания, свързани с храносмилателната и гастро-ентерологичната система. Покрай тези тестове в Барселона осъществиха куп открития за храненето на футболистите. Никой досега не беше навлизал в тази зона. Тези революционни открития ме привлякоха към курса на Барселона. Все още имам много какво да уча, но съвсем скоро ще приложа част от знанията си в ЦСКА", обясни Нойберт. Играчите се хранят навсякъде по изготвено от германеца меню.

„Тема спорт”: 200 хиляди евро е клаузата Левски да откупи Тиам

Левски ще трябва да се бръкне с около 200 хиляди евро, ако през лятото иска да задържи халфа Кали Тиам в редиците си. Сенегалецът е последното, седмо зимно попълнение на сините. Той дойде на „Герена" под наем от лидера във втора унгарска дивизия МТК. През есента 24-годишният дефанзивен халф бе част от Динамо Москва. Той разтрогна с руския тим, защото не получаваше достатъчно игрово време, след като начело на състава застана Дмитри Хохлов. Така Тиам бе на терена в едва 6 шампионатни двубоя.

Дефанзивният полузащитник няма да попадне в състава на Левски за утрешното домакинство на Ботев Пд. Двубоят е от 17:30 часа на „Герена". Сенегалецът ще бъде в сметките на Делио Роси най-рано за мача със Септември София от 22-рия кръг, който е на 24 февруари.

„Меридиан мач”: Лукоки се хвали с интерес от Германия и Холандия

Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки разкри, че е желан от отбори от Англия и Германия, но не назова техните имена.

„Има интерес от отбори от Първа Бундеслига и от Висшата лига. Няма обаче официални оферти", каза бързакът, който е бивш футболист на Аякс. Наскоро той поднови своя договор с Лудогорец до 2020 г. 

„Амбицията ми е да направя крачка към по-голямо първенство. Тези неща обаче ще станат ясни след края на този сезон", добави Лукоки.

„Меридиан мач”: На „Герена” Готвят ад за Тодор Неделев

Феновете на Левски стягат „специално" посрещане на Тодор Неделев. Асът на Ботев ще бъде подложен на терор от страна на секторите „Б" и „В". Столичани са решили да бръкнат в раната му и да не спират да го тормозят заради раздялата му с Анита. Както е известно „канарчетата" са притеснени за Неделев, който приел много тежко решението на хубавицата да го изостави.

„Нямам търпение да бие корнер пред мен", обяви един участниците във форума levski.com. „Това е сериозна причина да дойда на стадиона", твърди друг. Естествено, феновете започнаха да редят и нецензурни рими, с които да дразнят национала. 

„Анита, Анита, на всички е навита", е един от най-леките рефрени, които ще чуе Неделев.

Източник: Novsport

Последни новини