Сензациите в пресата: Още две контузии в Левски

Сензациите в пресата: Още две контузии в Левски

Novsport

08-08-2018, 09:35

Сензациите в пресата днес, сряда, 08 август 2018 година:

„Тема спорт“: Костов и Гомес с травми 

Двама от титулярите на Левски в мача с Ботев (Вр) са с травми след двубоя. Става дума за нападателя Станислав Костов и халфа Жорди Гомес. По предварителни данни те ще бъдат възстановени до срещата с Дунав, която е в неделя в Русе. Припомняме, че Костов получи травма още в края на първата част, но напусна терена чак през второто полувреме, след като сам поиска смяна. Гомес пък е с възпаление в ахилеса и въобще не тренира вчера. Припомняме, че към днешна дата на „Герена“ има още трима контузени основни .футболисти, които няма да играят срещу Дунав. Това са Иван Горанов, Паулиньо и Нашименто.

„Тема спорт“: Верея с интерес към напуснал Септември Сф

Верея може да привлече доскорошен футболист на Септември София. Това е 22-годишният полузащитник Антони Иванов. През миналата седмица той разтрогна със столичани и в момента е свободен агент. Както е известно, заралии усилено се нуждаят от попълнения и за момента привличат главно чужденци. Наставникът Иван Колев обаче може да вземе Иванов. Юношата на ЦСКА пристигна при столичани в началото на миналия шампионат. Той изигра 17 срещи за тима в Първа лига през сезон 2017/18, в които реализира и два гола, разписвайки се срещу Левски и Локомотив Пловдив. Липсата на игрови минути от началото на кампанията обаче са накарали Иванов да се раздели със Септември.

„Тема спорт“: Белаид играе бек за Левски и срещу Дунав

Иван Горанов няма да вземе участие и при гостуването на Дунав Русе в събота. Вторият капитан на сините лекува травма, която го извади от последните две срещи на отбора, а неговата позиция бе заета от централния защитник Аймен Белаид. Славиша Стоянович ще бъде принуден да прибегне до този ход и за втория си мач начело на Левски. Горанов продължава да се готви самостоятелно, а дори и да бъде възстановен, едва ли ще се рискува с неговото пускане. Той има проблеми с коляното и лекарският щаб иска да бъде сигурен, че футболистът е в добро състояние, преди да се завърне на терена.

Източник: Novsport

Последни новини