Сензациите в пресата: Трима българи кандидати за нов треньор в Лудогорец, Аутуори настоява за бразилец

Сензациите в пресата: Трима българи кандидати за нов треньор в Лудогорец, Аутуори настоява за бразилец

Novsport

16-09-2018, 09:17

"Меридиан мач": Трима българи кандидати за нов треньор в Лудогорец, Аутуори настоява за бразилец

Трима български треньори на вратарите са кандидати за нов наставник в Лудогорец. Припомняме, че „орлите" бяха напуснати от Бернд Дреер и към днешна дата за подготовката на вратарите се грижи Виктор Георгиев, който доскоро изпълняваше тази функция само в ДЮШ на клуба. От Разград разкриха, че искат да вземат по-именит специалист на поста и за целта са водили преговори с няколко родни такива.

Старши треньорът на тима Пауло Аутуори обаче иска да вземе свой сънародник за наставник на вратарите и не е ясно кое желание ще надделее.

"Меридиан мач": Преследват Орачев из Русе за оставка

„Оставка, оставка!", с тези викове бе преследван из Русе Малин Орачев след загубата 2:4 от Етър, пише "Меридиан мач". Феновете поискаха главата на треньора в последните 10 минути на мача, а след това се отправиха към стадион „Дунав", където любимците им трябваше да проведат възстановяване. „Махай се! Вън!", нареждаха запалянковците по адрес на треньора.

Президентът на тима Д-р Симеон Симеонов обаче успя да успокои страстите. Той проведе дълъг разговор със запалянковците и успя да ги убеди, че няма нужда от тези крайни действия.

"Меридиан мач": Специално звено ще следи строежа на "Колежа"

Ботев (Пд) ще се сдобие с още едно звено в бъдеще, твърди „Пловдивдерби". Бизнесменът Георги Самуилов ще му повери контрола около строежа на стадион „Христо Ботев". Новият притежател на контролния пакет с акции на „жълто-черните" е стигнал до това решение, за да следи по-изкъсо дейностите, които предстоят да се извършат на съоръжението.

Самуилов нямал доверие на външните фирми, а по закон не може да се строи без надзор.

Очаква се в сряда „канарчетата" да получат официалния доклад за състоянието на „Колежа" от обследването, което бе поръчано от Общината.

Източник: Novsport

Последни новини