Сензациите в пресата: Турци дойдоха за Костов

Сензациите в пресата: Турци дойдоха за Костов

Novsport

25-02-2019, 08:07

Най-интересните теми от българската преса днес, 25 февруари:

„Меридиан мач”: Турци дойдоха за Костов

Представители на два клуба от Турция бяха вчера на трибуните на националния стадион „Васил Левски", за да гледат дербито на живо. Според запознати те са дошли на мача заради нападателя на „сините" Станислав Костов. Припомняме, че голмайсторът на Първа лига беше пред трансфер в Турция по време на зимната пауза, но избра да остане на „Герена".

"Тема спорт": Мицански пропуска мача с Левски

Нападателят на Славия Илиян Мицански има контузия в коляното, която го остави извън групата и за гостуването на Ботев (Враца). Той не бе сред 18-те и при успеха над Черно море. Мицански има проблеми с връзките и шансовете да се появи за игра в столичното дерби с Левски на 3 март са много малки. Както е известно, в период от кариерата си нападателят мина през "Герена".

Аут ще е и другият по-трайно контузен Георги Йомов. Юношата на Левски има същите проблеми и все още не е готов на 100%. Вратарят Георги Петков пък е болен.

"Тема спорт": Моци на линия за Ботев (Враца)

Централният защитник на Лудогорец Козмин Моци ще се върне в групата за предстоящото домакинство на Ботев (Враца). Мачът е навръх националния празник 3 март от 15:00 часа. Бранителят не бе сред 18-те и при загубата от Черно море на "Тича". Той първоначално е бил в групата, но заради семейни проблеми се е наложило да си тръгне за Румъния. Така двойка в центъра на ариергарда оформиха Георги Терзиев и Драгош Григоре. Старши треньорът Антони Здравков е решил да остави Рафаел Форстър на пейката. Григоре не игра цяла есен заради контузия.

Източник: Novsport

Последни новини