Сензациите в пресата: Чакат новите шефове в Левски на дербито с Лудогорец

Сензациите в пресата: Чакат новите шефове в Левски на дербито с Лудогорец

Novsport

10-03-2019, 09:32

Сензациите в пресата днес, неделя, 10 март 2019 година:

"24 часа": Чакат новите шефове на "Герена" за мача срещу Лудогорец

Новите шефове на Левски са очаквани днес на „Герена" за дербито от 25-ия кръг на Първа професионална срещу Лудогорец.

В сряда Георги Попов стана мажоритарен акционер и съответно собственик на „синия“ клуб. На общо събрание той бе утвърден за председател на Надзорния съвет. Членове пък станаха Александър Тумпаров и Михаил Тодоров.

Последният заяви, че отдавна е фен на Левски и гледа мачовете от сектор „В“ на „Герена“. Той обяви, че ще продължи да го прави.

Срещу Лудогорец Левски ще се ползва с най-голяма фенска подкрепа през този сезон. Вече са продадени над 15 000 билета за битката. Преди нея разградчани, които са лидери в първенството, имат аванс от 5 т. пред „сините".

Все още малко количество пропуски има за сектор „Б".

До момента около 12 000 викаха за „сините“ при първата победа над ЦСКА през тази кампания на Националния стадион „Васил Левски“.

На „Герена“ най-много запалянковци дойдоха за домакинството срещу Славия на 7 октомври миналата година - 8300.

"Тема спорт": "Сините" прибират около 450 бона от трите пролетни домакинства

Новото ръководство на Левски със сигурност е доволно от посещаемостта на пролетните мачове на тима. До момента сините имаха две домакинства – 1:1 срещу Локо Пд на „Герена“ и 1:0 над ЦСКА на националния стадион, а им предстои такова на Лудогорец днес. 

Стадион „Георги Аспарухов“ за сблъсъка с разградчани ще бъде пълен почти до краен предел. Шефовете пуснаха малко над 15 хиляди билета за сини фенове, като до снощи имаше останали бройки единствено за сектор Б. 

Именно и от сблъсъка с лидера в класирането сините ще отчетат най-големи приходи, въпреки че посещаемостта на мача ще е сходна на тази с дербито с ЦСКА. Причината е, че за срещата с Лудогорец цените на билетите са по-високи. Общо от трите срещи в касата на сините ще влязат около 450 бона.

Целта пред новите шефове е да направят така, че „Герена“ да се пълни за всяка среща.

"Меридиан Мач":  Славия спасява Русия

   

Славия ще приюти бившия футболист номер 1 на България Иван Иванов. Русия с без отбор и усилено си търси място, където да продължи кариерата си, а от "Овча купел“ са готови да вземат централния бранител. В Славия изпитват проблеми на този пост, след като за кратко време бяха продадени талантливите Стефан Велков и Андреа Христов.

Иван Иванов бе пред трансфер в Монтана и дори в Кариана, но така и не се стигна до договор. За последно Русия игра в нискоразредния турски Алтай, но за година записа едва 7 мача във всички турнири. Славия вече реализира няколко сделки с наши играчи от чужбина, които нямаха тим. Сред тях бяха бранителят Павел Виданов и Илиян Мицански.

Източник: Novsport

Последни новини