Сензациите на пресата: 7000 идват на ЦСКА – Етър, очакваха се двойно повече

Сензациите на пресата: 7000 идват на ЦСКА – Етър, очакваха се двойно повече

Novsport

21-10-2018, 09:33

Най-интересните теми в пресата у нас днес, 21 октомври:

"Тема спорт": Договорът на Гаджев е до лятото, има опция за още 1 г. 

Договорът на халфа Владимир Гаджев с Берое е до лятото. В контракта на бившия национал има опция за удължаването му с още една година. Тя може да се активира от заралии след края на настоящата кампания, ако те са доволни от играча. Бившият капитан на Левски се очаква да направи утре своя дебют за Берое в гостуването на Витоша Бистрица. Най-вероятно Гаджев ще се появи след почивката. В понеделник (15 октомври) полузащитникът направи своя неофициален дебют в учебната игра с Миньор Раднево, като се отчете с гол. Старши треньорът Александър Томаш се надява, че за домакинството на ЦСКА (27 октомври, 15:00 часа) Владимир Гаджев ще може да стартира.

„Меридиан мач”: 7000 идват на ЦСКА – Етър, очакваха се двойно

ЦСКА ще има по-малка подкрепа от очакваното в днешния мач с Етър. Домакините анонсираха, че очакват около 7000 зрители да подкрепят тима. Първоначалните амбиции на ръководството на „червените" обаче бяха, че стадионът ще бъде пълен, след като клубът плати за автентичната емблема на ЦСКА, а това зарадва много привържениците. Припомняме, че заради забавянето на плащането феновете бойкотираха гостуването на Септември. За да се напълни „Българска армия" за мача с Етър, ръководството на клуба пусна много рано билетите, но те не се продават добре. Причината - неудобния час и ден – неделя - 20,00 ч.

„Ако мачът беше в събота или в по-ранен час, трибуните щяха да бъдат пълни", сигурни са на „Армията"

„Тема спорт”: Станака Златева в световната Зала на славата в борбата   

Залата на славата по борба се увеличи с още двама българи. 5-кратната световна и 6-кратна европейска шампионка Станка Златева заедно с олимпийския златен медалист от Токио 1964 Продан Гарджев (посмъртно) бяха приети в елитната група на специална церемония в Будапеща. Те се присъединиха към Валентин Йорданов и Еньо Вълчев (в свободния стил), както и Боян Радев, Петър Киров, Армен Назарян, Александър Томов (класически стил) и Райко Петров, които през годините също бяха удостоени с подобна чест. Наградите на двамата номинирани получи Валентин Райчев, генсек на родната федерация.

Източник: Novsport

Последни новини