СЕНЗАЦИОННО: ЦСКА иска минимум 5 млн. евро за Каранга

СЕНЗАЦИОННО: ЦСКА иска минимум 5 млн. евро за Каранга

Novsport

17-06-2018, 11:15

Ръководството на ЦСКА си е поставило за цел да продаде звездата на отбора Фернандо Каранга за минимум 5 000 000 евро. Към днешна дата най-сериозен интерес към него има от страна на Коринтианс. Бразилският клуб обаче в никакъв случай няма да даде подобна сума за Каранга. Самият играч иска да премине именно в родния си гранд, но това на 90 процента няма да се случи, пише "Меридиан мач".

Изданието припомня, че преди месеци в Борисовата градина беше пристигнала оферта за 5 000 000 долара за Каранга. Тя беше от руския Арсенал Тула, но според сигурни източници е отказана, защото купувачите искали след това да им бъде върната около половината от сумата „под масата", което е честа практика на отборите от този район на света.

Фернандо Каранга със сигурност ще остане в ЦСКА, докато отборът играе в евротурнирите, разкриха от клуба. Към нападателя има сериозен интерес от страна на доста отбори, но „червените" шефове са сигурни, че сега не е добре да го продават. Освен това в Борисовата градина вярват, че Каранга ще вдигне допълнително цената си с изявите си в Лига Европа.

Източник: Novsport

Последни новини