Септември е любимата жертва на Загорчич

Септември е любимата жертва на Загорчич

Novsport

31-03-2019, 08:25

Славия приема днес Септември София на старта на плейофите.

„Белите“ попаднаха в група Б заедно още с Локо Пд и Дунав.

Още преди мачовете стана ясно, че те и смърфовете ще се борят за първите две места и евентуално участие на бараж за Лига Европа.

В последния кръг от редовния сезон столичани разочароваха феновете си, като паднаха с 0:1 в "Овча купел" от Етър. Двубоят бе исторически - първи на осветление. Затова в лагера на Славия са амбицирани да бият днес Септември и да се реваншират на привържениците си. 

Ръководството намали цената на билетите до 5 лева.

Съперникът е любимата жертва на старши треньора Златомир Загорчич. В четирите му мача срещу Септември досега той има 4 победи, при голова разлика 11:3. Отделно, на ниво елит, в 10 срещи белите нямат загуба от противника - 8 успеха и 2 ремита.

"Имаме добър баланс срещу съперника. В последния мач със Септември обаче бяхме малко колебливи. Те са млад и добър отбор. Надявам се ние да сме сериозни и да изиграем срещата отговорно. Още ме е яд за загубата от Етър заради публиката ни. Имаше толкова много хора, а ние ги разочаровахме. Дано и сега да дойдат и пак да ни подкрепят", коментира Златомир Загорчич пред "Тема Спорт".

"При съперника липсва опит, но залагат на млади момчета, които играят добре. Харесват ми", сподели Заги. Относно битката в групата той добави: 

"Не мислим дали ще сме първи или втори. Искам да спечелим всички мачове до края. А какво ще се случи, ще видим."

Мачът Славия – Септември е днес от 18:15 часа и е пряко в ефира на Нова спорт. 

Източник: Novsport

Последни новини