Септември с тежка загуба от датчани

Септември с тежка загуба от датчани

Novsport

25-01-2019, 18:22

Септември (София) допусна втора поредна загуба по време на подготвителния си лагер в Турция. Футболистите на Христо Арангелов отстъпиха с 1:4 на датския Олборг, въпреки че поведоха в резултата. Преди поражението от днешния си съперник столичани завършиха 2:2 с казахстанския Актобе и загубиха с 0:1 от украинския Карпати (Лвов).

Септември успя да открие резултата още в 6-ата минута. Разписа ке Борис Галчев с майсторско изпълнение от далеч.

След по-малко от четвърт час - в 19-ата минута, Олборг изравни. Момчетата на Якоб Фрийс огранизира хубава атака отдясно, завършена от Рамкилде.  

В 54-ата минута датчаните стигнаха до пълен обрат. Каакето нахлу в наказателното поле и получи топката, след което от малък ъгъл направи безпомощен вратаря на българия Янко Георгиев.

Олборг стигна до трети гол в 64-ата минута. Главният съдия отсъди дузпа в полза на датчаните на Стилиян Николов, а за застаналият зад топката Палесен не бе проблем да преодолее Георгиев.

Шест минути по-късно Олбарг реализира четвърти гол, след като се възползва от изключително груба грешка в защитата на българите. Дарко Глишич опита да върне топката към вратаря, но пасът му бе твърде слаб и Кауфман го пресече. Футболистът на датския тим за четвърти път наказа Септември.

Източник: Novsport