Силен мач за етър в Турция

Силен мач за етър в Турция

Novsport

27-01-2019, 18:09

Oтборите на Етър и Висла (Краков) завършиха при резултат 1:1 в контролна среща, която се проведе в Лара.

Първото положение бе пред вратата на Висла. В 8-ата минута Аласана Мане центрира от фаул към Милчо Ангелов, който обаче се размина на сантиметри от топката.

Резултатът бе открит от Колар в 16-ата минута. Атакуващият футболист се възползва от отлично центриране по земя от десния фланг и с едно докосване матира стража на "виолетовите".

В 27-ата минута талантът на тима от Велико Търново Кольо Станев намери в наказателното поле Милчо Ангелов, който стреля с глава, но коженото кълбо се отби в страничния стълб.

В 50-ата минута Марко Колар бе изведен очи в очи с Христо Иванов, но голмайсторът на Висла пропусна да забие втория си гол в срещата. В 69-ата минута футболистите на Етър бяха много близо до изравняването на резултата. Крум Стоянов се справи с Якуб Бласчиковски и центрира по земя в наказателното поле към Иван Петков, но таранът не успя да засече топката.

Илия Джамов също опита да вкара гол в 76-ата минута, но стражът на Висла се намеси, избивайки кълбото. Девет минути преди края на мача Крум Стоянов намери Велко Батрович на левия фланг, крилото на “виолетовите” центрира по земя към Георги Сърмов, който майсторски се разписа във вратата на Висла (Краков).

Секунди преди края на контролната среща Иван Петков се разписа, но главният съдия отмени попадението. Това бе и последната интересна ситуация в сблъсъка.

ЕТЪР - ВИСЛА (КРАКОВ) 1:1

0:1 Колар (16')

1:1 Сърмов (81')

Етър: 13. Господинов, 7. С. Георгиев, 70. Станев, 21. Василев, 16. Гълъбов, 88. Боджадж, 17. Мане, 8. Руменов, 9. Ангелов, 10. Почански, 11. Младенов

Висла: 1. Лис, 2. Пиетржак, 3. Садлок, 10. Баша, 16. Бласчиковски, 24. Колар, 27. Василевски, 30. Бурлига, 31. Дрзазга, 32. Клеменц, 70. Слива

Източник: Novsport

Последни новини