"Синя" фигура предрече уволнения след реванша за купата Левски - ЦСКА

Novsport

20-04-2018, 15:50

Именитият футболист и треньор на Левски - Мишо Вълчев, коментира впечатленията си от последния мач с ЦСКА, завършил при равенство 2:2.

"И двата отбора имаха възможности да спечелят това дерби. ЦСКА пропусна златен шанс при 2:0 да реши всичко в своя полза при положението, в което Фернандо Каранга излезе сам срещу Божидар Митрев, но би в страни от вратата. Левски пък доминираше изцяло през второто полувреме и пропусна да реализира няколко ситуации, след като резултатът стана 2:2. Затова казах, че и двата отбора могат да съжаляват и мисля, че равенството е справедлив резултат с оглед показаното на терена", коментира Вълчев пред "Меридиан мач".

"И двамата треньори ще продължат да водят отборите до полуфинала-реванш за Купата на България. След неговия край със сигурност този, който загуби, няма да бъде оставен начело на отбора си. Ако трябва да кажа кой повече заслужава да остане, това безспорно е Стамен Белчев. Мисля, че от двамата той се справя далеч по-добре. Делио Роси, въпреки многото нови футболисти, не можа да промени сериозно нито играта, нито резултатите на Левски", добави специалистът.

Източник: Novsport

Последни новини