СКАНДАЛ: Не пускат треньора на Верея на стадиона

СКАНДАЛ: Не пускат треньора на Верея на стадиона

Novsport

11-09-2018, 19:31

За втори пореден ден треньорът на Верея Небойша Лекич не бе допуснат на работното си място. Охранител от частна фирма не пусна сърбина да води тренировката на отбора на стадион „Трейс Арена” в Стара Загора. Той пристигна около 20 минути преди 17 часа пред стадиона заедно с двамата си помощници, но отново не му бе позволено да упражни професията си на футболен треньор. 

Лекич говори след случката пред медиите, като сподели, че и утре ще бъде в същия час на стадиона, защото има договор с Верея и има желание да продължи да води отбора. 

„Докато писмено не бъде прекратен моят договор, аз съм треньор на отбора. Не може с устно нареждане до охранител, да бъда накаран да напусна. Говорих преди 2 дни с президента Галин Михайлов, който ми каза, че всичко е наред и мога да бъда спокоен за работата си”, разкри сърбинът. 

Той твърди, че до миналия петък, когато бе насрочена контрола с Ботев Гълъбово, всички в отбора е било наред, след което изведнъж футболистите са казали, че не искат да играят и са започнали проблемите на треньорското ръководство. Небойша Лекич бе категоричен, че никога не е делял играчите на българи и чужденци, каквито информации се появиха в медиите, защото самият той дълги години е бил чужденец, когато е работил в грандове като Реал и Атлетико Мадрид. Сърбинът сподели още, че той няма финансови недоразумения с президента на клуба, но ще продължи да си търси правата.

Източник: Novsport