Скаутите на ЦСКА се забавляват на театър

Скаутите на ЦСКА се забавляват на театър

Novsport

23-03-2018, 08:27

Двама от скаутите на ЦСКА се отдадоха на култура. Христо Янев и Владимир Манчев изгледаха заедно театралната постановка "Вражалец".

След края на представлението те се снимаха със звездата в него - един от най-популярните родни актьори Димитър Рачков, пише "Тема спорт".

"Много смях през сълзи снощи с уникалния Димитър Рачков и Христо Янев", написа Манчев в социалните мрежи, където публикува снимка от събитието. В постановката "Вражалец" главната роля се изпълнява от Рачков, който играе фалшификатор на пари.

Янев и Манчев в момента са в кратка почивка между ангажиментите си като скаути на ЦСКА. През февруари и първата половина на март те обиколиха редица държави в Западна Европа.

Мисиите на Манчев бяха в Австрия, Белгия и Холандия, докато Янев наблюдаваше играчи основно във Франция. В по-късен етап се очаква Манчев да посети и Испания, където изкара добри години като футболист.

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров пък преди около месец посети Бразилия, където гледаше срещи от щатските първенства и бе на гости на бившия бранител на армейците Тиаго Силва.

През лятото ЦСКА ще привлече няколко футболисти, сред които поне един централен нападател. 

Източник: Novsport

Последни новини