Славиша Стоянович: Няма време да се радваме!

Славиша Стоянович: Няма време да се радваме!

Novsport

26-10-2018, 22:11

Няма време да се радваме! В сряда е следващият ни мач. Гостуване за Черно море за Купата, обяви треньорът на Левски Славиша Стоянович след гръмката победа със 7:0 срещу Верея в мач от 13-ия кръг на Първа лига. 

„След загубата в Разград искахме да победим и да спечелим трите точки. Показахме доста добри комбинации. Получи се добра атмосфера и се надявам, че сме зарадвали феновете на трибуните. Искахме да им се отблагодарим на за подкрепата им в Разград", продължи словенецът. 

"Има много отбори, които могат да ни вземат точки. Мислим мач за мач. Не можем да мислим много напред“, коментира треньорът на Левски.

Стоянович не пожела да коментира думите на наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който в едно от интервютата си определи Левски като „най-добрият отбор в света“.

„Не съм чул думите на Ел Маестро. Всеки може да мисли както иска. Аз мисля за моя отбор и как да напредваме. Това е нашата работа, а не да коментирам другите. Не знам от какво са породени неговите друми. Не е моя работа“, каза Стоянович.

Източник: Novsport

Последни новини