Славия губи голяма звезда

Славия губи голяма звезда

Novsport

14-07-2018, 11:49

Носителят на Купата на България Славия остава без един от най-добрите си играчи. Лидерът на „белите” Галин Иванов е на крачка от трансфер зад граница.

Към 30-годишния футболист има конкретни оферти от турски и кипърски клуб. Става въпрос за тимове от елитните първенства в двете държави. Очаква се нападателят да изиграе последния си двубой за Славия в реванша с Илвес Тампере на 19 юли.

Ако белите елиминират своя съперник в Лига Европа, което е твърде вероятно предвид победата им с 1:0 като гост, то в следващия предварителен кръг ще се изправят срещу Хайдук (Сплит), но ще са без Иванов.

Още в края на миналия сезона представители на няколко чуждестранни клубове са били в София, за да наблюдават на живо изявите на крилото и са останали очаровани.   

Галин Иванов бе с основна заслуга за силния сезон на Славия и спечелването на Купата на страната. Нападателят се отчете с 10 гола и 6 асистенции с бялата фланелка.

В първия мач с Илвес той отново показа, че е във форма и бе един от най-добрите на терена. В края на срещата Галин даде и головия пас за победата на финландска земя.

Източник: Novsport

Последни новини