Славия отлага завръщането в „Овча купел" за пролетта

Славия отлага завръщането в „Овча купел

Novsport

21-11-2018, 09:09

Изграждането на осветлението на стадион "Славия" в "Овча купел" няма да е готово до края на есенния дял.

Така завръщането на белите в техния дом ще бъде отложено за пролетта. Както е известно, пилоните ще бъдат вътре в съоръжението, близо до терена. Наскоро започна изкопаването на дупките за постаментите.

До края на есенния дял на Славия предстоят само две домакинства. На 2 декември белите приемат ЦСКА, а в последния есенен кръг на 14 декември - Верея. За да не се бърза и с оглед очакваното лошо време завръщането ще бъде отложено за пролетта. Както е известно, изцяло е подменен теренът на стадион  "Славия". Бъдещият проект включва прибирането на секторите Г и Б до вратите.

Наскоро Ботев Враца вдигна своето осветление и реално в момента единствените отбори, които не играят на своите стадиони, са Славия и Септември София, които си делят "Васил Левски".

Белите продължават подготовката си за гостуването на Витоша Бистрица. Мачът е от 17:30 часа. Наставникът Златомир Загорчич почти сигурно ще даде почивка на ветерана Георги Петков. 42-годишният вратар пази и в двата мача на националния отбор от Лигата на нациите с Кипър и Словения. Очаква се под рамката да застане гръцкият младок Антонис Стергиакис.

Източник: Novsport

Последни новини