Славия с пусна луксозна книжка след триумфа за Купата

Славия с пусна луксозна книжка след триумфа за Купата

Novsport

12-06-2018, 14:26

Непосредствено преди започване на подготовката на първия състав за новия сезон беше отпечатана книжката "Купата е бяла", посветена на триумфа на Славия в турнира за националната купа. Успехът във финала от 9 май 2018 г срещу Левски с 4:2 след дузпи е повод да бъдат представени и другите отличия спечелени от "белите" в тези прояви.

Луксозната книжка, формат А5 и пълноцветна, с обем от 24 страници и е разделена в две части. В първата може да откриете всичко най-значимо от пътя на славистите към спечелването на трофея за сезон 2017-18, както и репортаж от заключителния двубой. Поместени са и споделените откровения на част от играчите непосредствено след мача. Своята оценка дава и старши треньорът Златомир Загорчич. Специално интервю има и с капитана на "белия" тим Георги Петков. След плаката на представителния отбор започва и втората част на брошурата.

В нея ще намерите всичко най-значимо за петте заслужени от Славия Царски купи, както и материал за последния финал за отличието от 1943 година. Проследени са и шестте триумфа на "белия" клуб в турнира за купата на Съветската армия, както и последният досега успешен финал за купата на България през 1996 година.

Специалното издание "Купата е бяла" се продава на цена от 2 лв. и може да го намерите в кафенето на стадион "Славия" при сектор "А".

Източник: Novsport

Последни новини