Славия удари Арда Кърджали в контрола

Славия удари Арда Кърджали в контрола

Novsport

28-06-2019, 12:50

Славия не остави никакъв шанс на Арда (Кърджали) и победи тима на Стамен Белчев с 2:0 в контролна среща, която се проведе на стадион "Септември" в Разлог. Попаденията реализираха Радослав Кирилов (17) и Цветелин Чунчуков (64).

Първи точен удар в проверката отправи Цветелин Чунчуков в 3-ата минута. Нападателят на "белите" получи възможност да стреля силно, но стражът на тима от Кърджали се справи със ситуацията.

Първото попадение падна в 17-ата минута, когато Радослав Кирилов се възползва от грешка в изнасянето на топката на Арда. Атакуващият футболист заби първия си гол от началото на лятната подготовка.

Малко по-късно Иван Коконов опита да прехвърли Стергиакис, но опитът му не намери очертанията на вратата. В края на първата част Коконов и Георгиев направиха хубава комбинация, която обаче не завърши с гол.

В 64-ата минута футболистите на Златомир Загорчич стигнаха до второ попадение. В негов автор се превърна Цветелин Чунчуков. Голът стана, след като Славчо Шоколаров даде отличен пас към Янис Карабельов, който майсторски пусна коженото кълбо към нападателя. За него остана най-лесното, а именно да запише името си сред голмайсторите в днешната среща. 

Две минути по-късно резервата Ерай Карадайъ получи перфектна възможност да отбележи, но младият нападател не успя да върне "сините" в мача.

В 86-ата минута "белите" направиха изключителна атака. Христо Иванов и Чунчуков разиграха технично топката, след което Иванов шутира, но стражът на Арда се намеси на ниво.

Източник: Novsport

Последни новини