Славия ще търси изход от кризата срещу Локо Пд

Славия ще търси изход от кризата срещу Локо Пд

Novsport

29-04-2019, 07:52

 Отборът на Славия приема Локомотив Пловдив днес от 17,30 часа в опит да заличи негативните впечатления от последния си двубой в група Б на втората осмица. 

"Белите" поведоха с 2:0 на Септември, но допуснаха шокиращ обрат, което предизвика сътресения в клуба. 

Изгонени бяха трима футболисти, а няколко са с последно предупреждение. Сигурен за поста си не може да бъде и треньорът Златомир Загорчич, макар шефът на Славия Венцеслав Стефанов неведнъж да му е изразявал подкрепата си. 

В същото време пловдивчани също допуснаха загуба в предишния кръг - 0:2 срещу Славия, но са в еуфория от достигането до финала за Купата на България и ще се опитат да зарадват феновете си с успех и в първенството. Треньорът Бруно Акрапович няма да разчита на наказаните за този мач Банович, Аралица и Янко Ангелов, което ще го принуди да прекрои халфовата линия.

В същото време в групата на Славия попадна нападателят Илиян Мицански, който не е играл от 16 февруари. Най-вероятно той ще стартира от скамейката, а на върха на атаката ще играе Цветелин Чунчуков. Заги няма да може да разчита единствено на Ертан Томбак, който е контузен, а наказани от състава му няма.

Вероятни състави:

Славия: Георгиев, Петров, Муньос, Гамаков, Велковски, Узунов, Карабельов, Йомов, Тасевски, Кирилов, Чунчуков.

Локомотив Пд: Луков, Петрович, Езе, Везалов, Цветанов, Умарбаев, Елитон, Карагарен, Бахтич.

Източник: Novsport

Последни новини