След лекция на вратарите, Септември и Локо (Пд) не се победиха

След лекция на вратарите, Септември и Локо (Пд) не се победиха

Novsport

09-04-2018, 21:52

Септември и Локомотив (Пд) не успяха да се победят в мач от група "Б" на втората осмица в Първа лига. Двубоят се превърна в истинска лекция на тема "вратарски спасявания". Янко Георгиев и Илко Пиргов отчаяха тотално съперниковите футболисти с уникални намеси. Така логично последният съдийски сигнал прозвуча при 0:0.

В 10-ата минута Мартин Тошев свали с глава към Фабиано, който от близко не успя да се разпише. Иван Тилев пък не успя да затрудни Пиргов с далечен удар. Гостите отговориха с мощен шут на Димов Бакалов. В 24-ата минута Тилев стреля от силно от разстояние, но топката премина до дясната греда. Веднага след това, Елитон повтори упражнението на отсрещната врата. Игор Банович пък не успя да се разпише от удобна позиция. В 40-ата минута Анте Аралица преодоля Васил Добрев и стреля от близко, но Янко Георгиев спаси.

В началото на втората част Елитон засече с глава центриране в наказателното поле, но неточно. В 48-ата минута  48-ата минута Мартин Тошев направи фрапантен пропуск, като на метър пред голлинията уцели намиращия се там Димитър Везалов. В 54-ата минута Асен Чандъров стреля от въздуха, но Илко Пиргов с една ръка изби. Янко Георгиев пък показа висока класа след мощен удар на Анте Аралица. В 66-ата минута Борис Галчев направи непростим пропуск, като с удар от границата на вратарското поле прати топката до дясната греда.

Източник: Novsport

Последни новини