СЛЕДЕТЕ В NOVSPORT: Лудогорец - Верея (СЪСТАВИТЕ)

СЛЕДЕТЕ В NOVSPORT: Лудогорец - Верея (СЪСТАВИТЕ)

Novsport

14-09-2018, 19:28

Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Верея в среща от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Шампионите се надяват да запишат изразителна победа срещу аутсайдера в първенството, която да им даде самочувствие преди тежкия сблъсък с Байер (Леверкузен) в Лига Европа през следващата седмица.

Старозагорци пък ще опитат да объркат сметките на своя съперник, макар шансовете им да изглеждат малки.

След неубедителния старт в първенството, Лудогорец започна да напипва верния ритъм и в последните си 4 срещи преди паузата записа 3 победи и 1 реми, като успя да се задържи близо до лидерите Левски и ЦСКА. Сега в Разград се надяват паузата да не се е отразила негативно на играчите, които да продължат възходящото развитие в представянето си.

В същото време Верея е на противоположния полюс. Отборът е разтърсван от скандали, като треньорът Небойша Лекич не е допускан да води тренировките, въпреки че има действащ договор. В момента тренировките се водят от младия специалист Людмил Киров, който ще бъде на скамейката и в днешната среща в Разград.

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 3. Недялков, 4. Сисиньо, 6. Натанаел, 30. Моци, 10. Кампаняро, 18. Дяков, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 92. Лукоки, 28. Кешерю

ВЕРЕЯ: 27. Георгиев, 77. Ахмед, 6. Иванов, 5. Мунин, 3. Коуроупис, 88. Тевия, 28. Александер, 10. Огнянов, 11. Вушорович, 7. Танев, 16. Малек

НА ЖИВО СЛЕДЕТЕ ТУК

Източник: Novsport

Последни новини