СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Берое - Локо (Пд)

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Берое - Локо (Пд)

Novsport

06-10-2018, 19:07

В 20:00 часа отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в Стара Загора в корав сблъсък. Това е среща между 4-ия и 5-ия във временното класиране в Първа професионална лига. Преди мача те са в абсолютно изравнени позиции с по 17 точки, като именно поради тази причина се очаква мачът да бъде много оспорван и страстите нажежени.

Берое допусна две поредни равенства в последните си два мача и сега ще иска да се върне на победния път. Старозагорци са отборът с най-малко допуснати голове като домакин - 2. Така че стабилната защита може да бъде в основата по пътя към евентуален успех днес.

В същото време обаче и Локо се представя доста силно като гост. “Железничарите” са в серия от 4 поредни гостувания без загуба и ще искат да продължат с доброто си представяне далеч от дома.

Александър Томаш не може да използва контузените Алкан и Райнов. В тяхно отсъствие той вероятно ще заложи на Перниш под рамката и Бандаловски, Хаджиев, Ангелов и Василев в отбрана. Цветков и Цонев ще са двамата опорни халфове, а Бригидо и Минчев ще бъдат на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще действа Вандерсон.

В същото време Локо пристига без Пиргов, Главчев и Евтимов. Бруно Акрапович вероятно ще пусне в игра Луков на вратата и Петрович, Георгиев, Езе и Томашевич в защита. Ангелов и Банович ще са дефанзивните полузащитници, а пред тях ще бъде Илиев в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а Аралица ще е на върха на атаката.

Novsport ще проследи развоя на срещата.

НА ЖИВО ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Източник: Novsport

Последни новини