СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Какво се случва преди Вечното дерби

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Какво се случва преди Вечното дерби

Novsport

18-03-2018, 12:00

Дойде денят за дерби № 143 между ЦСКА и Левски. 

Двубоят е от 13,00 часа на ст. "Васил Левски", символичен домакин са "червените".

Novsport ще проследи за вас всичко, което се случва в часовете до големия мач.

12,30 - Феновете на двата тима започват да пълнят трибуните в секторите "Б" и "Г". За момента публиката е доста рехава, а до първия съдийски сигнал остава полович час. "Червените" се придвижиха организирано от ул. "Аван Асен II" до "Васил Левски".

12,15 - Автобус с фенове на Левски беше изпотрошен на автомагистрала "Тракия". Те пътуваха към София за двубоя, който започва в 13:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Четете подроности тук

 11, 53 - Станислав Костов се завръща на върха на атаката на Левски. Иван Горанов е предпочетен на левия бек взесто Фигейредо. Титуляр е и Габриел Обертан.

Ето и 11-те на Левски: 21. Божидар Митрев, 4. Иван Горанов, 5. Холмар Ейолфсон, 28. Давид Яблонски, 19. Милош Цветкович, 14. Хали Тиам, 15. Роман Прохазка, 7. Паулиньо, 2. Фелипе Насименто, 32. Габриел Обертан, 29. Станислав Костов

 11,52 - Станаха ясни стартовите състави на двата отбора. Новината в селекцията на Стамен Белчев е завръщането на Рубен Пинто сред титулярите.  

Ето и 11-те на ЦСКА: 30. Витаутас Черниаускас, 3. Жеферсон, 4. Божидар Чорбаджийски, 5. Никола Бодуров, 11. Станислав Манолев,  15. Кристиян Малинов, 6. Рубен Пинто, 17. Рафеол Енрике, 19. Кирил Десподов, 20. Тиаго, 9. Фернандо Каранга

 11,45 - Фенове масово продават и дори подаряват билетите си в района на Националния стадион. Причината за това е поройния дъжд.

11,38 - Феновете на Левски от фракцията "София-Запад" се подиграха на "червените", след като ръководството на ЦСКА реши да пусне безплатни билети за дербито.

Подробности четете тук

 11,25 - Според статистиката ЦСКА и Левски са равностойни в дербитата, които се играят през март. От 18 мача двата отбора имат 7 победи, четири от двубоите са завършили наравно. За последен път двата отбора играха през март - 2017 година. Тогава победител беше Левски. "Сините" успяха да стигнат до пълен обрат с 2:1, след като изоставаха в резултата още в 5-ата минута, когато се бе разписал Арсенио Нунеш. 

11.10 - Традиционно сборните пунктове за запалянковците на ЦСКА са градинката пред бившата сграда на БФС и "Царевец". 

11.00 - Привържениците на Левски постепенно започват да се събират около района на Строителния техникум. "Сините" се отказаха от шествие заради ранния час на мача.

10,30 - Над София продължава да вали дъжд, което със сигурност ще се отрази на посещаемостта на двубоя. Синоптиците предричат рязко застудяване и дъжд, с възможност дори за градушки в днешния ден.  Прогнозите им вече започнаха да се сбъдват, след като от сутринта температурите в София започнаха да падат

Източник: Novsport

Последни новини