СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Лудогорец излиза за нова разгромна победа

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО: Лудогорец излиза за нова разгромна победа

Novsport

21-04-2018, 16:32

Устремилият се към седма поредна титла отбор на Лудогорец гостува днес от 17,30 часа на Ботев Пловдив в търсене на нов изразителен успех и нова уверена крачка към трофея. 

В предишния кръг “орлите” показаха мощ срещу Берое, като разгромиха заралии със 7:0 в Разград. Треньорът Димитър Димитров - Херо няма да прави промени в състава и отново ще заложи на най-доброто. Атаката отново ще води румънецът Клаудиу Кешерю, който се бори за голмайсторския приз с Фернандо Каранга от ЦСКА-София. 

В същото време в Ботев мислят повече за предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Славия и затова треньорът Николай Киров ще експериментира със състава. Пловдивчани нямат амбиции в първенството, където са твърдо не пето място. Киров няма да разчита на бразилския нападател Жоао Паоло, който играе в Ботев като отдаден под наем от Лудогорец и няма право на участи. 

Треньорът на “канарчетата” обаче ще има на разположение всички останали бразилци, но може да съхрани Афонсо и Бризола, тъй като висят с картони и рискуват да пропуснат реванша със Славия. Още трима основни футболисти са застрашени да не играят на реванша, ако получат картони. Това са Пламен Димов, Дуде Ндонгала и Серкан Юсейн. Аут поради наказание срещу Лудогорец е Лъчезар Балтанов, както и Йордан Минев. 

Предвид всички кадрови проблеми и по-важната цел пред тима, очакванията са днес Лудогорец да постигне безпроблемна победа над Ботев.

Източник: Novsport

Последни новини