Спасов: Това е Ботев, който исках да видя!

Спасов: Това е Ботев, който исках да видя!

Novsport

03-12-2019, 19:50

Меко казано съм очарован от момчетата. Осем човека бяха под въпрос. Направих в промени в последния момент. Пуснах 17-годишен в защита мач. Още 4 човека с проблеми играха. Футболът е за мъже!, обяви треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов след победата на неговия тим над  Славия с 2:1 в турнира за Купата на България. 

"Не знаех на кого ще мога да разчитам два дни преди мача. Това е Ботев, който исках да видя. Удоволствие е да работя с момчетата. Медицинският щаб направи чудо. Взех момчета и от отбора до 19 години. В събота играхме, а сега и във вторник. Огънахме се в някои моменти. Обстановката бе критична“, продължи специалистът.

„Фактът, че вкарахме и имахме още положения направи мача по-спокоен. Тежък терен. Всичко това остава в историята. Продължаваме победната серия. Надявам се да изглеждаме така и срещу Берое и да спечелим“, каза още той.

„Преди да стана треньор на Ботев, работех в школата и знам какви играчи има. Някои трябва да им даде шанс да играят. Имат потенциал. Това е пътят, момчетата ми харесват, вписват се, харесват се и на феновете. Затова нещата вървят“, добави Феро.

"Удоволствието ще ми остане за дълго време, дори днес да ми прекратят договора. Да виждам усмивките по лицата на футболистите означава повече от един подпис и от един договор“, заявърши Ферарио Спасов. 

Източник: Novsport

Последни новини