Стамен Белчев: Днес и късметът беше с нас

Стамен Белчев: Днес и късметът беше с нас

Novsport

27-07-2019, 23:20

Не трябва да се лъжем - днес и късметът беше с нас, заяви треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев след успеха с 3:1 срещу Берое, която е първа в елита за "сините".

"След всяка победа се чувствам щастлив. Надявам се и феновете да са останали доволни от показаното. Няма какво да се заблуждаваме обаче - чака ни страшно много работа. Желая още от футболистите. Затова сме взели тези футболисти, за да бележат. Искаме всички да покажат още по-добро ниво. Този червен картон доста улесни нашия отбор, макар че през второто полувреме Берое имаше по-чистите положения. Може би излязохме след почивката разпиляни, не ни се получаваха нещата в предни позиции. Не трябва да се лъжем - днес и късметът беше с нас", коментира той. 

"Работим всеки ден, за да можем още да се подобряваме. Футболът трябва да носи радост на момчетата. Не се интересувам от статистика. Добре е, че имам положителен баланс срещу млад треньор като Александър Томаш. Крумов и Марчев от снощи имат вирусно заболяване, през седмицата такова имаше и Иван Коконов, това ме принуди да правя рокади в състава, но затова сме 20 човека в отбора", каза Белчев.

Източник: Novsport

Последни новини
Арда - ЦСКА 0:0

Арда - ЦСКА 0:0

21-04-2024, 08:29